Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ å eBook history books.co

❰Reading❯ ➶ Kenget e Milosaos Author Jeronim De Rada – History-books.co Vepra “Këngët e Milosaos” për subjekt ka historinë e dashurisë së Milosaos birit të sundimtarit të Shkodrës me Rinën vajzë e varfër bijë e Kollogresë një dashuri e thjeshtë fshatarVepra “Këngët e Milosaos” për subjekt ka historinë e dashurisë së Milosaos birit të sundimtarit të Shkodrës me Rinën vajzë.

E varfër bijë e Kollogresë një dashuri e thjeshtë fshatare me temë nga shekulli i XV e mbrujtur me një lirizëm të thellë dhe me.

kenget pdf milosaos ebok Kenget e ebok Kenget e Milosaos PDF/EPUBE varfër bijë e Kollogresë një dashuri e thjeshtë fshatare me temë nga shekulli i XV e mbrujtur me një lirizëm të thellë dhe me.

Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ å eBook history books.co

Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ å eBook history books.co Born the son of a parish priest of Italo Albanian Catholic Church in Macchia Albanese in the mountains of Cosenza De Rada attended the college of Saint Adrian in San Demetrio Corone Already imbued with a passion for his Albanian lineage he began collecting folklore material at an early age In October 1834 in accordance with his father's wishes he registered at the Faculty of Law of the Unive

10 thoughts on “Kenget e Milosaos

 1. Greisi Greisi says:

  Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ å eBook history books.co kenget pdf, milosaos ebok, Kenget e ebok, Kenget e Milosaos PDF/EPUBKenget e Milosaos nje liber klasik i shkruajtur nga autori Jeronim De Rada ne nje moshe shume te re Ne kete liber veme re pershkrimin mbizoterues te natyres te


 2. books and a poet books and a poet says:

  Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ å eBook history books.co kenget pdf, milosaos ebok, Kenget e ebok, Kenget e Milosaos PDF/EPUBE mbushur me një histori lashtësore dhe të dashur 30 këngët për jetën rinore të Milosaos janë një pjesë e kulturës sonë të moçme shiptare Duhet ditur se kjo poemë erotike mban në vete një sërë fjalësh arb


 3. MedinaReads MedinaReads says:

  Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ å eBook history books.co kenget pdf, milosaos ebok, Kenget e ebok, Kenget e Milosaos PDF/EPUBWoohhoo What a uick read If someone would say that I would finish than 100 pages in less than 20 minutes I wouldn't believe But this book was a really uick read I didn't like it much it is an old book than 150 years old and it expresses the tradition really good Overall 15 stars the most I could rate


 4. Edlira Dibrani Edlira Dibrani says:

  Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ å eBook history books.co kenget pdf, milosaos ebok, Kenget e ebok, Kenget e Milosaos PDF/EPUBBrilliant Words arent enough to describe it


 5. Joana Doko Joana Doko says:

  Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ å eBook history books.co kenget pdf, milosaos ebok, Kenget e ebok, Kenget e Milosaos PDF/EPUBI have read this book in the old Albanian language from the Southern Italy and I found it a little bit hard to understand and I had to take notes all the time but the main theme is genious I like challenging things and this was worth it I enjoyed very much this book although sometimes it gets a little boring


 6. Rinesa Rinesa says:

  Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ å eBook history books.co kenget pdf, milosaos ebok, Kenget e ebok, Kenget e Milosaos PDF/EPUBnot so bad i just dodnt like it because it was kind of a poetry but although it was pretty cool


 7. Arbresha Arbresha says:

  Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ å eBook history books.co kenget pdf, milosaos ebok, Kenget e ebok, Kenget e Milosaos PDF/EPUBI really love this bookIt's albanian and the topic is amazingLoveThis is what this book is aboutBut you need to read it if you want to understand itMany people can't reallybecause it is usually in an old albanian language but now you can also find it in standard languageI love it so muchI totally recomand it to you


 8. Edma Edma says:

  Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ å eBook history books.co kenget pdf, milosaos ebok, Kenget e ebok, Kenget e Milosaos PDF/EPUBKjo eshte nje nga veprat me te arrira te letersise shiptare Jeronim De Rada ka ene nje nga figurat me te shuara te letersise shiptare te rilindjes dhe veprat e tij mbahen gjalle edhe sot e kesaj dite


 9. Admir Admir says:

  Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ å eBook history books.co kenget pdf, milosaos ebok, Kenget e ebok, Kenget e Milosaos PDF/EPUBPoemë mjaft e bukur vetëm se duhet pak mund për të kuptuar dialektin e arbëreshëve si të De RadësSidomos hyrja dhe mbyllja e poemës janë të mahnitshme


 10. Xheneta Xheneta says:

  Kenget e Milosaos eBook Æ Kenget e PDF \ å eBook history books.co kenget pdf, milosaos ebok, Kenget e ebok, Kenget e Milosaos PDF/EPUBRe reading a book is like catching up with an old friendOr betterAlbanian literature is richand books like this give it's best valuesI love this book


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *